Ознака: коронавирус
Македонија

За странци дозволено, Македонците во својата земја можат да влезат само со корона тест

пред 3 недели
Свет

Луѓе од оваа крвна група се најризични дека ќе заболат од корона

пред 3 недели
Македонија

Бројките се зголемуваат: Денеска петмина починати и 175 новозаразени

пред 3 недели
Македонија

„Тамам за избори“: Седум починати денеска и 125 новозаразени

пред 3 недели
Македонија

Нова опасност: Се повеќе заразени кои немале никакви симптоми

пред 4 недели
Македонија

Имаме повеќе случаи од Италија: Тие на 60 милиони жители 320 новозаразени, Македонија со 1,5 милиони, 120

пред 1 месец
Македонија

Напредуваме: Петмина нови починати и 35 заразени

пред 1 месец
Македонија

Според министрството за здравство кај нас помалку умирале и се заразувале од ЕУ

пред 1 месец
Македонија

„Идеално за избори“: Денеска 38 заболени, пет починати

пред 1 месец
бројките се катастрофални

Заев сака избори, а Македонија има најмногу починати и заразени од земјите од регионот

пред 2 мес.
Македонија

„Aлсат“: Maјката и синот во Велес од корона починале уште во јануари

пред 2 мес.
Македонија

Короната не се смирува, Заев бара избори: Денеска 22 нови случаи

пред 2 мес.
Регион

Во Србија само со корона тест од пред неколку дена и без покачена температура

пред 2 мес.
Економија

НБРМ: Банкарскиот систем подготвен да се справи со шокот од корона кризата

пред 2 мес.
Економија

Мизо: Како што со чај и витамин Ц не можете против пандемијата–така не можете ни со шаблонски мерки за компаниите

пред 2 мес.
Регион

Кој не е тестиран од корона летово нема да се капе во Грција

пред 2 мес.
Свет

Mажите повеќе умираат од корона, научниците во дилема зошто

пред 2 мес.
Свет

Не важи за Балканци: Германија ќе го плаќа лекувањето на болните од корона, но само за оние од ЕУ

пред 3 мес.
Македонија

Построги мерки-повеќе заразени: Денеска 53 нови случаи

пред 3 мес.
Свет

Moжно е да сте заразени од корона а да немате никакви симптоми

пред 3 мес.