Ознака: коронавирус
Македонија

Нова опасност: Се повеќе заразени кои немале никакви симптоми

пред 3 години
Македонија

Имаме повеќе случаи од Италија: Тие на 60 милиони жители 320 новозаразени, Македонија со 1,5 милиони, 120

пред 3 години
Македонија

Напредуваме: Петмина нови починати и 35 заразени

пред 3 години
Македонија

Според министрството за здравство кај нас помалку умирале и се заразувале од ЕУ

пред 3 години
Македонија

„Идеално за избори“: Денеска 38 заболени, пет починати

пред 3 години
бројките се катастрофални

Заев сака избори, а Македонија има најмногу починати и заразени од земјите од регионот

пред 3 години
Македонија

„Aлсат“: Maјката и синот во Велес од корона починале уште во јануари

пред 3 години
Македонија

Короната не се смирува, Заев бара избори: Денеска 22 нови случаи

пред 3 години
Регион

Во Србија само со корона тест од пред неколку дена и без покачена температура

пред 3 години
Економија

НБРМ: Банкарскиот систем подготвен да се справи со шокот од корона кризата

пред 3 години
Економија

Мизо: Како што со чај и витамин Ц не можете против пандемијата–така не можете ни со шаблонски мерки за компаниите

пред 3 години
Регион

Кој не е тестиран од корона летово нема да се капе во Грција

пред 3 години
Свет

Mажите повеќе умираат од корона, научниците во дилема зошто

пред 3 години
Свет

Не важи за Балканци: Германија ќе го плаќа лекувањето на болните од корона, но само за оние од ЕУ

пред 3 години
Македонија

Построги мерки-повеќе заразени: Денеска 53 нови случаи

пред 3 години
Свет

Moжно е да сте заразени од корона а да немате никакви симптоми

пред 3 години
Македонија

Македонија на врвот на смртност по број на жители од корона

пред 3 години
Регион

Короната за половина час ги прави парче белите дробови

пред 3 години
Свет

Ова е професорот на чија врата затропа ФБИ: Се сомничи дека го направил и го продал корона вирусот на Кинезите

пред 3 години
Економија

Во Крушево се затвора конфекцијата „Фалко“

пред 3 години