Категорија: Колумни
Колумни

Ќе го прашаат ли сега децата Заев дали е „политички монструм“?!

пред 5 дена
Колумни

Џо нема да го чисти нашиот двор

пред 1 нед.
КОЛУМНА НА ПРОФ. Д-Р ГОРАН ШИБАКОВСКИ

Ајде да ги мериме рејтинзите

пред 3 недели
КОЛУМНА НА ПРОФ. Д-Р ГОРАН ШИБАКОВСКИ

Кажи ми нешто за 2020-та

пред 4 недели
Колумни

Рецептот на Орвел

пред 1 месец
КОЛУМНА НА ПРОФ. Д-Р ГОРАН ШИБАКОВСКИ

За крајот на пандемијата, за почеток на еден нов светски неред, а малку и за нас

пред 1 месец
КОЛУМНА НА ПРОФ. Д-Р ГОРАН ШИБАКОВСКИ

Гласот на тивкото мнозинство

пред 2 мес.
КОЛУМНА НА ПРЕДРАГ ДИМИТРОВСКИ

На која „вода“ е Зоран Заев?!

пред 2 мес.
КОЛУМНА НА ПРЕДРАГ ДИМИТРОВСКИ

Каде исчезна (ал)хемијата меѓу Заев и Борисов?!

пред 2 мес.
КОЛУМНА НА ПРОФ. Д-Р ГОРАН ШИБАКОВСКИ

Секој по својот пат, а ние по нашиот пат

пред 3 мес.
КОЛУМНА НА ПРЕДРАГ ДИМИТРОВСКИ

Бојко, ми фалиш, будалче!

пред 3 мес.
КОЛУМНА НА ПРЕДРАГ ДИМИТРОВСКИ

„А“ како Андреј, „к“ како Красимир, „и“ како идиот(и)

пред 3 мес.
КОЛУМНА НА ПРОФ. Д-Р ГОРАН ШИБАКОВСКИ

Замисли само што ќе знаеш утре

пред 3 мес.
КОЛУМНА НА ПРОФ. Д-Р ГОРАН ШИБАКОВСКИ

Сепак, Черчил е во право

пред 4 мес.
Колумни

На Борисов и Захариева ни Господ нема да им прости!

пред 4 мес.
КОЛУМНА НА ПРЕДРАГ ДИМИТРОВСКИ

Вампири во Бугарија!

пред 4 мес.
КОЛУМНА НА ПРЕДРАГ ДИМИТРОВСКИ

Кутрото мало Татарче

пред 5 мес.
КОЛУМНА НА ПРОФ. Д-Р ГОРАН ШИБАКОВСКИ

Ганс ен Роузес трибјут по северномакедонски

пред 5 мес.
колумна на предраг димитровски

Отворено писмо до бугарскиот премиер: „Г-дин Борисов, какво ште му набивате на нашија тапанар“?!

пред 6 мес.
Колумни

Рециклираниот Али Баба и 40-те разбојници

пред 7 мес.