Категорија: Свет
Свет

САД си легнаа на брашното: Сега сакаат дијалог со Мадуро

пред 2 дена
Свет

Германските пензионери не можат да го поминат месецот

пред 1 нед.
Свет

Следува Ратификацајата на Протоколот за НАТО: Шпанската влада положи заклетва

пред 1 нед.
Свет

Ја срушија џихадистите: Русите ќе ја обвновуваат Триумфалната порта во Палмира

пред 1 нед.
Свет

Главна задача на руската војска е следење на американските проектили

пред 2 недели
Свет

Домет и до 3.000 километри: Иранските ракети стигнуваат и до Балканот (ФОТО)

пред 2 недели
Свет

Иранскиот претседател се закани: Нашиот финален одговор на неговото убиство ќе биде исфрлање на сите американски сили од регионот

пред 2 недели
Свет

САД поседува 3.000 авиони, Иран 300: Воениот потенцијал не може да се споредува (ФОТО)

пред 2 недели
Свет

Швеѓани, Иранци, Британци, Украинци биле во паднатиот авион во Иран

пред 2 недели
започнува ли војна на блискиот исток

Вака изгледаат ракетите со кои Иран ги гаѓаше Американците во Ирак (ВИДЕО)

пред 2 недели
Свет

Се спрема крвата освета: Во Иран на џамиите се вее црвено знаме (ФОТО)

пред 2 недели
Свет

Иранскиот генерал бил убиен со безвучен дрон од 64 милиони долари (ФОТО)

пред 2 недели
Свет

И Холандија си го смени името: Сега се „Недерленд“

пред 3 недели
Свет

Скапа демократија: За војни низ светот САД досега потрошиле 8.6 билиони долари

пред 3 недели
Свет

Добра вест за нашето членство во НАТО: Шпанија ќе добие Влада веднаш по Нова година

пред 3 недели
Свет

Убиства, нови влади, импичменти: Што се случуваше во светот во 2019 година

пред 3 недели
Свет

Грета Тунберг: Смешни се нападите против мене

пред 3 недели
Свет

Четвртата жртва по новата лавина во Италија

пред 3 недели