Категорија: Магазин
Магазин

Лиде напиша песна за Венко: Што да правам, тој ми е инспирација, зошто никој не ме разбира (ВИДЕО)

пред 17 часа
Магазин

Корисниците на проекти од Годишните конкурси ќе треба да отворат посебна трансакциска сметка

пред 21 час
Магазин

Почесна награда „Коста Хаџиантоновски” на „Мал битолски Монмартр“ за Теодолинда Паскоал од Португалија

пред 21 час
Магазин

Заев: Родната куќа на Конески во Небрегово е прогласена за спомен дом, како значаен споменик на културата

пред 21 час
Магазин

Стефоска: Завод и музеј – Битола, Ислахането го става во списокот на објекти под привремена заштита

пред 21 час
Магазин

Денови на македонската книга во Москва: Промовирана „Послание. Поезија на Блаже Конески на руски”

пред 21 час
Магазин

Преку 80 дела на 52 автори од утре изложени во МСУ

пред 21 час
Магазин

Поранешната љубовница со порака до Мирослав Илиќ: Признај го синот не биди кукавица

пред 2 дена
Магазин

Снаодлив нашинец со лоши гуми : На германски полицаец му вика „дај ми број ќе ти се јавам од Македонија“ (ВИДЕО)

пред 2 дена
есил и рени се доказ

Бугарките имаат гради за пример (ФОТО)

пред 2 дена
Магазин

18 април, Меѓународен ден на спомениците и локалитетите

пред 4 дена
Магазин

И таа беше во Мексико: Ќерката на Цеца има ист вкус како Рашковски (ФОТО)

пред 4 дена
Магазин

Онлајн промоција на книгата за деца „Јас сум Акико“

пред 4 дена
Магазин

Денес во Галерија МКЦ се отвора групна „ИЗЛОЖБА

пред 5 дена
Магазин

Промоција на нумизматички каталог во Музеј-галерија Кавадарци

пред 5 дена
Магазин

Се реконструира „Римскиот пат“ кон Хераклеја

пред 5 дена
Магазин

Онлајн-анкета на ИКОМОС Македонија по повод Светскиот ден на споменици и локалитети

пред 5 дена
Магазин

Танц Фест објави повик за млади кореографи

пред 5 дена
Магазин

Персонализирана книга за деца

пред 5 дена
Магазин

Гарванлиев смета дека имало организиран криминален напад против него поради бугарскиот пасош

пред 5 дена