Ознака: Земунски клан
Регион

„Земунците“ биле убиени со десет милиони марки во себе

пред 3 мес.
Регион

Аркан се плашел само од водачите на Земунскиот клан

пред 6 мес.
Регион

Сопругата на ликвидаторот на Земунскиот клан: Среќна сум со него и сакам да му ги олеснам деновите во затвор

пред 9 мес.
Магазин

Оваа песна била омилена на криминалците во деведесеттите години

пред 9 мес.
Регион

Работниците во хациендата на Земунскиот клан не смееле да говорат за кого градат

пред 9 мес.
Регион

Сопругата на Сретко Калиниќ лажела дека биле во долга врска за да добијат соба за секс во затворот

пред 9 мес.
Регион

Криминалот не познава национализам: На хрватскиот клан идоли им се Земунците

пред 10 мес.
Регион

Главниот убиец на Земунскиот клан во затвор напиша книга, се ожени а сега сака да прави и дете

пред 10 мес.
Регион

Им ставале боја наместо крв: Водачите на Земунскиот клан биле убиени на друго место па донесени во викендицата на Мељак

пред 1 година
Регион

Каде Земунскиот клан закопал 22 милиони евра?

пред 1 година
Регион

Koj следен од Земунскиот клан излегува на слобода

пред 1 година
Магазин

Цеца: Водачот на Земунскиот клан бараше да му бидам алиби за убиството на Ѓинѓиќ-јас се согласив

пред 1 година
Регион

Земунскиот клан од киднапирање заработил 20 милиони евра

пред 1 година
Регион

Вака изгледаше куќата на Земунскиот клан во улицата „Шилерова“ (ФОТО)

пред 1 година
Регион

„Вработените“ во Земунскиот клан имале добри „плати“: „Шефовите“ стигнувале и до 3.000 марки, тепачите земале 500

пред 2 години
Регион

Оранизаторот на атентатот врз Ѓингиќ е задолжен за лебот во затворот

пред 2 години
Регион

Сретко Калиниќ напиша книга: Влада будала навистина беше будала, Шиптар и Кум биле претходно убиени

пред 2 години
Регион

Синовите ги однесоа в гроб: Татковците на водачите на Земунскиот клан имаа трагични судбини

пред 2 години
Регион

Водачите на Земунскиот клан целите биле во модрици, дали биле мачени па убиени?

пред 2 години
Регион

Во Босна се апсат припадници на Земунскиот клан (ФОТО)

пред 2 години