Криминалците во деведесетите години обожавале кафани. Покрај кафани тие биле во друштво на убави жени. Па така припадниците на Земунскиот клан имале и омилена песна во кафеана која ја нарачувале по „стопати“.

Станува збор за песната „Птичка“ од Бобан Здраковиќ. Слушнете ја во „изведба“ на членовите на Земунскиот клан.