Ознака: Антикорупциска комисија
се уште го испитуваат случајот

Антикорупциска: Ќерката на Џафери има добри резултати, но не ги знаеме другите пријавени на конкурсот

пред 1 година
откако Антикорупциска отвори постапка

Кабинет на Иванов: Ја охрабруваме Kомисијата да постапи по овие случаи

пред 1 година
нови 42 случаи

Антикорупциска отвори предмети за Ременски, Милошоски, Бектеши, Гошева…

пред 1 година
СЕМЕЈНИ ВРАБОТУВАЊА

Манчевски вели дека ќе ја почитуваат одлуката на антикорупциската комисија, но има и едно „но“

пред 1 година
Реакција од Брисел

Коцијанчиќ за Пресинг ТВ: Вработувањата мора да бидат транспарентни и секој да има еднаква шанса

пред 1 година
потврдуваат од дкск за пресинг тв

Покрај роднините на политичарите, Антикорупциска ќе ги проверува и конкурсите во Култура

пред 1 година
се поведува постапка за 18 роднини

Антикорупциска ќе ги чешла сестрите, мајките, синовите и ќерките на политичарите

пред 1 година
министерот за баџанакот на спикерот

Манчевски: Aко роднината на Џафери е голем проблем требало да се реагира додека траел изборот

пред 1 година
Собранието уверува дека се избрани најдобрите кандидати

Избран новиот состав на Антикорупциската комисија

пред 1 година
Сега треба да оди на пленарна седница

Усвоена предлог-листата за составот на Антикорупциската комисија

пред 1 година
утре ќе се бираат

Позната е ранг листата за идните антикорупционери

пред 1 година
Македонија

Започна интервјуирањето на идните антикорупционери

пред 1 година
процедурата за избор на кандидати треба да заврши на 6 февруари

57 кандидати за седум антикорупционери

пред 1 година
ќе имаме ли комисија пред изборите

Партиите никако да се договорат за тоа кој ќе ги селектира идните антикорупционери

пред 1 година
секој ќе може да го види нивниот капацитет

Интервјуата на идните антикорупционери ќе ги гледаме на телевизија (ВИДЕО)

пред 1 година
Македонија

Власта и опозицијата се договорија за Законот за спречување корупција – Увидот во банкарските сметки останува

пред 1 година
Македонија

Лашкоска: Се докажа дека не го блокираме формирањето на Антикорупциска комисија (ВИДЕО)

пред 1 година