Будно ја следевме состојбата со Матка но откако инситуциите се прогласија за ненадлежни на ни го запали црвеното светло, откри претседателската на Антикорупциската комисија Билјана Ивановска во врска со платофрмата која се гради таму.

Сметаме дека има елементи на корупција бидејќи општината подолго време не донесува одлуки.Имаме обврска и надежност да го испитаме случајот-вели Ивановска.