Ознака: реакција
Македонија

Ковачев наместо да прашува, должи одговор: Дали Бугарија има доставено список од 25 неподобни македонски интелектуалци?

пред 1 година
Македонија

Реакција на Еврејската заедница: Неприфатливо е на струмичкиот карневал да има маска со ликот на Хитлер

пред 1 година
Македонија

Груевски: Секој паметен бугарски политичар би се запрашал дали нешто е погрешно кај нив во однос на македонското прашање и политиките на Бугарија кон Македонија

пред 2 години
Македонија

ВМРО-ДПМНЕ: Додека 400.000 граѓани живеат во сиромаштија, Владата доделила 400.000 евра на агенцијата Рејтинг за забрана на користењето на термините МАКЕДОНИЈА и МАКЕДОНСКИ!

пред 2 години
Македонија

Социјалистите со закани за кривична одговорност за оние кои ги забраниле поизводите со „Made in Macedonia“

пред 2 години
Македонија

Реакција од Софија на пописот: Бугарското МНР изненадено од бројот на изјаснетите Бугари

пред 2 години
Македонија

Ракција на ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ и ДУИ од дипломатијата прават дом за згрижување партиски функционери

пред 2 години
Македонија

Реакција на бугарското МНР: Споредба со Украина за антибугарска кампања

пред 2 години
Економија

На саемот во Париз забрана за „македонско“ вино и „македонско“ лозје

пред 2 години
Македонија

ОМО Илинден-Пирин му одговори на Ковачев: Во бугарската скала на безумие ќе треба да им се извиниме за антифашизмот!

пред 2 години
Македонија

Реакција на Македонците во Бугарија: Пописот спроведен без посебна графа Македонец и во услови на страв за слободно изјаснување, резултатите не ги признаваме

пред 3 години
Македонија

ВМРО-ДПМНЕ: Власта требаше да киднапира пратеник за да опстои Владата за да продолжи да карде

пред 3 години
Реакција на Институтот за историја при УКИМ: Одбележувањето на 700 години од смртта на српскиот крал Милутин е невиден преседан

Среде Скопје ќе се одбележува годишнина од смртта на српски крал без македонски институции

пред 3 години
Економија

ВМРО-ДПМНЕ: Заев лаже дека ја намалил администрацијата, годинава за плати се одвојуваат 75 милиони евра повеќе од пред четири години

пред 3 години
Македонија

Реакција на Еврејската верска заедница и Фондот на холокаустот на Евреите од Македонија: Не се согласуваме со бришење на етничката припадност во формулацијата „бугарски фашистички окупатор“

пред 3 години
Македонија

Реакција на ВМРО-ДПМНЕ: Заради ова ли Бугарите сакаат Заев да победи?

пред 3 години
Македонија

Реакција на Владата – Изјавата на Закаријаш е целосно спротивна на португалскиот предлог

пред 3 години
Македонија

Проф. Котлар прашува: На кои „заеднички херои“ мисли Борисов?

пред 3 години
Македонија

Пендаровски за објавата на Каракачанов: Ваквите постапки се во спротивност на основните принципи на НАТО Алијансата во која и двете држави се рамноправни членки

пред 3 години