Ознака: Сретко Калиниќ
Регион

Ликвидидаторот на Земунскиот клан објасни како го убил нарачателот на убиството на Аркан

пред 3 мес.
Регион

Сопругата на ликвидаторот на Земунскиот клан: Среќна сум со него и сакам да му ги олеснам деновите во затвор

пред 7 мес.
Регион

Сопругата на Сретко Калиниќ лажела дека биле во долга врска за да добијат соба за секс во затворот

пред 7 мес.
Регион

Главниот убиец на Земунскиот клан во затвор напиша книга, се ожени а сега сака да прави и дете

пред 8 мес.
Регион

Сретко Калиниќ за една минута го „средил“ нарачателот на убиството на Аркан

пред 1 година
Регион

„Ѕверот“ Калиниќ му прости на Бојовиќ што сакал да го убие

пред 1 година
Регион

Сретко Калиниќ се криел преправен како жена (ФОТО)

пред 2 години
Регион

Аркан се плашел дека Земунскиот клан ќе го убие

пред 2 години
Регион

Сретко Калиниќ напиша книга: Влада будала навистина беше будала, Шиптар и Кум биле претходно убиени

пред 2 години
Регион

Организаторот на убиството на Ѓинѓиќ: Во затворот ги кинев лисиците на нозете

пред 3 години
Регион

Фаталната Ана го раскара Земунскиот клан (ФОТО)

пред 3 години
Затворска тепачка меѓу Србин и Албанец

Претепан убиецот на Зоран Ѓинѓиќ

пред 6 години