Ознака: намалување
Економија

Црно и се пишува на македонската економија

пред 4 недели
податоци од државен завод за статистика

Коронавирусот во март го намали бројот на туристи за 67,3 отсто

пред 2 мес.
Економија

Нина Ангеловска не знае што е јавна администрација, а што јавен сектор, велат од УПОЗ

пред 2 мес.
Економија

Народна банка предвидува економијата да се намали за 3,5 отсто

пред 2 мес.
Економија

Кризата драстично го намали интересот за побарувачка на станови

пред 2 мес.
прес конференција на сања лукаревска

Во март приходите во Буџетот намалени за 12,38 во однос на март лани, во однос на планот 24 проценти

пред 3 мес.
Економија

За 10% е намалена наплатата на акцизите

пред 3 мес.
Економија

Ќе се намалуваат давачките за некои увозни репроматеријали

пред 3 мес.
Економија

Производителите на автомобили намалуваат 80.000 работни места на глобално ниво

пред 7 мес.
Премиерот за критиките за ребалансот

Заев: Веруваме дека со намалувањето на капиталните инвестиции правиме одлична релокација

пред 10 мес.
Економија

Новата власт во Грција веќе се подготвува да ги намали даноците

пред 12 мес.
Економија

За прв пат во седум години, богатството на милионерите низ светот се намалува

пред 12 мес.
различни статистики на власта и опозицијата

Според  СДСМ платите се зголемуваат, за ВМРО ДПМНЕ просечната плата се намалува

пред 1 година
Економија

Народната банка ја намали основната каматна стапка на ниво од 2,25 отсто

пред 1 година
Предупредувања од грчкиот Национален центар за општествени проучувања

Населението на Грција драстично се намалува

пред 2 години
Македонија

СДСМ: Настапот на Ѓорчев е лицемерен и неискрен

пред 2 години