Ознака: Јелена Марјановиќ
Магазин

Крвник: Јелена клечела и го молела Зоран да не ја убие

пред 2 мес.
Магазин

Неколку месеци пред убиството Јелена имала модрица (ВИДЕО)

пред 2 мес.
Магазин

Kлучен доказ: Зоран ја фрлил крвата јакна со која ја убиле Јелена, нова му донел татко му

пред 2 мес.
Магазин

Сите починаа: Јелена го проколна семејството Марајновиќ

пред 2 мес.
Регион

Истите кучиња трагачи што ја најдоа пејачката Јелена го бараат Матеја

пред 9 мес.
Магазин

Професор по психологија открива: Jeлена ја убил политичар од љубомора

пред 3 години
Магазин

Се огласи Зоран Марјановиќ: Нека ме стрелаат ако ја убив Јелена

пред 3 години
истрагата оди во правец на Зоран

Зошто мобилниот телефон на сопругот бил исклучен за време на убиството на Јелена?

пред 3 години
Магазин

Нови детали за убиството: Зоран ја натерал Јелена да се спушти во каналот и ја удрил по глава

пред 3 години
Бараат да бидат заштитени сведоци

Соседката и една пејачка ја кријат тајната за убиството на Јелена

пред 4 години
Пронајден нов доказ

Зоран учествувал во убиството на Јелена?

пред 4 години
Фризерката на убиената пејачка открива

Јелена имаше пеколен брак, не смееше ни да помисли да се разведе

пред 4 години
За да се направи нова обдукција

Јелена ќе ја вадат од гробот

пред 4 години
Кој е убиецот

Објавена фотографија од мртвата пејачка Јелена Марјановиќ (ВОЗНЕМИРУВАЧКО)

пред 4 години