Во српските медиуми е објавена фотографија од српската пејачка Јелена Марјановиќ за која се уште трае мистеријата кој ја уби.

На сликата се гледа како таа лежи покрај една грмушка на насипот каде што е најдена облечена во бела тренерка.Недалеку од нејзиното мртво тело се пронајдени патики, шнола и локни крв.Осомничен за убиството беше нејзиниот сопруг но тој е пуштен да се брани од слобода.

Фото Српски Телеграф
Фото Српски Телеграф