Водителот и актер Александар Кадиев се осмели во етер страсно да го бакне поранешниот бугарски премиер Кирил Петков. Ова се случи во емисијата „Биди искрен со Ени“ која е една од најпопуларните во Бугарија.

Милувањата меѓу Сашо Кадиев и Кирил Петков датираат уште пред тој да стане премиер. Кадиев е познат актер кај источниот сосед и има 39 години.