И братот на пратеничката Мира Стојчевска се вработил во ЕЛЕМ, потврдуваат од Акционерското друштво во државна сопственост за Пресинг ТВ.

Вработен е преку Агенција за привремени вработувања за потребите на РЕК Битола како бравар-кранист“, информираат од РЕК Битола.

Братот на пратеничката е вработен од вчера.

И синот на пратеничката од СДСМ, Виктор Стојчевски од вчера е вработен во ЕЛЕМ, но таа не гледа ништо спорно во тоа тој да работи во државна компанија.