Јелена Карлеуша реши овој есенски одмор да го помине во Дубаи. Таа во ОАЕ отпатува сама бидејќи ќерките имаат училишни обврски. Популарната ЈК редовно ги информира фановите на Инстаграм како си поминува.

Па така таа објави едн утринска слика веднаш по станувањето и друга која ги разгоре страстите на мажите како ужива на плажа со задникот во преден план.