Ознака: Јелена Карлуеуша
Магазин

„Црно па се не види“: Уште ова не сме го виделе од Јелена Карлеуша (ФОТО)

пред 1 година
Магазин

Јелена Карлеуша му посвети песна на убиеното момче криминалец

пред 1 година
Магазин

Карлеуша: Душко не постои без мене

пред 1 година
Магазин

Карлеуша е згодна и во кревет и на плажа (ФОТО)

пред 1 година
Магазин

Базен и голема градина: Погледнете во каков луксуз ќе живее тазе разведената Јелена (ФОТО)

пред 2 години
Магазин

Јелена Карлеуша со приватен авион дојде во Битола, градите во прв план (ФОТО)

пред 2 години
Магазин

Обвинителството не и поверува на солзите на Карлеуша дека Душко ја тепал

пред 2 години
Магазин

Ништо не сокри: Jeлена Карлеуша целосно гола (ФОТО)

пред 2 години
Магазин

Јелена дознала дека Душко на Нова Година бил со друга девојка и затоа збеснала

пред 2 години
Магазин

Карлеуша со црвени гаќички и фустан (ФОТО)

пред 2 години