Се сеќавате на пејачот Милан Станковиќ? Сега тој е примерен верник и помага во манастирот Хиландар на Света Гора.Естрадата е далеку зад него и не помислува да се врати,

Велигден го прослави во Хиландар и е посветен на религијата.Станковиќ сега прави лек за рак.

Со благослов на монасите тој помага во подготовка на козлици. Тоа е мелем против рак кој се прави и може да се купи само на Света Гора .