Ознака: забрана
Апелација ја укина забраната

Книгата на Стојан Андов повторно во продажба

пред 1 месец
Регион

Во Косово нема веќе игри на среќа

пред 1 месец
во надеж дека процентот на млади кои пушат ќе се намали

Њујорк ја зголемува старосната граница за купување цигари од 18 на 21 година

пред 3 мес.
албанскиот премиер до своите министри и пратеници

Рама: Нема ТВ дебата со избеганите од парламентот

пред 4 мес.
АМСМ информира

Забрана за камиони на патот Маврово-Дебар

пред 4 мес.
Информира „Македонија пат“

Забрана за тешки товарни возила на патот Маврово-Дебар

пред 4 мес.
ништо од спојувањето на железничките гиганти

Брисел не го поддржува обединувањето на Франција и Германија

пред 4 мес.
градската администрација усвојува нов правилник

Град Скопје со нови правила за прекоп на улици

пред 5 мес.
Интензивни снежни врнежи

Забрана за камиони на превојот Стража

пред 5 мес.
Патот е слободен за поминување

Укината забраната за камиони на Плетвар

пред 5 мес.
Отежнат сообраќај поради снегот

Забрани за тешки товарни возила на неколку патни правци

пред 5 мес.
Поради обилните снежни врнежи

Забрана за камиони на Пресека, Ѓавато и Буково

пред 5 мес.
сообраќајот по влажни коловози

Забрана за камиони на Стража

пред 5 мес.
во знак на поддршка на еднаквост на половите

Милиони жени формираа синџир долг 620 км во Индија (ВИДЕО)

пред 6 мес.
ЗАКОНОТ НА ЕДИ РАМА НЕ ГО ФЕРМААТ

Сали Бериша објави спортски тикет и покрај забраната за кладилниците

пред 6 мес.
Министерство за економија демантира дека ќе се плаќаат казни

Облека и обувки сепак се продаваат на зелените пазари (ВИДЕО)

пред 6 мес.
можна дискриминација

Не е одобрена Википедија на црногорски јазик

пред 6 мес.
по 30 години забрана за лов во комерцијални цели

Јапонија на големо ќе лови китови

пред 6 мес.