Ознака: сергеј лавров
Македонија

Нема „Северна“: За Лаворв сме само Македонија

пред 4 мес.
Македонија

Како Лавров го украде шоуто среде Скопје (ФОТО)

пред 4 мес.
Македонија

Лавров : Косово беше украдено од Србија, а НАТО изврши брутална агресија врз Југославија, ОБСЕ е во жална состојба

пред 4 мес.
Македонија

Бугарска работа: Бугарија не дозволила прелет на авионот на Лавров поради Марија Захарова

пред 4 мес.
Македонија

Дојде Лавров (ФОТО)

пред 4 мес.
Македонија

EУ: Дозволата на Бугарија за прелет и доаѓањето на Лавров во Скопје не било кршење на руските санкции

пред 5 мес.
Македонија

Нема да има средба: Лавров и Блинкен ќе се одминат во Скопје

пред 5 мес.
Македонија

Oд Бугарите зависи дали Лавров ќе слета во Скопје!

пред 5 мес.
Македонија

Владата не ја послуша Славјанка: На Лавров ќе му биде дозволено да влезе во Македонија

пред 5 мес.
Македонија

Лавров доаѓа во Скопје

пред 5 мес.
Македонија

Лавров и Блинкен ќе се соочат во Скопје

пред 5 мес.
Македонија

Meнкиноски: Македонија треба да му обезбеди добар и мирен престој на Лавров

пред 5 мес.
Македонија

Лавров сака да дојде во Скопје, ама нема како

пред 5 мес.
Македонија

Лавров: Maкедонија го промени името за да влезе во ЕУ, но не беше примена и нема да биде примена во скоро време

пред 2 години
Регион

Лавров сакал да лета на ничија територија над Јадранското море и преку Босна да влезе во Србија

пред 2 години
Регион

Турција иако е членка на НАТО го прими Лавров

пред 2 години
Македонија

Русија го протерува македонскиот амбасадор поради авионот на Лавров?

пред 2 години
Македонија

Русија го секнува гасот за Македонија поради авионот на Лавров

пред 2 години
Регион

Лавров ја откажа посетата на Србија откако Македонија не дозволи прелет на неговиот авион

пред 2 години
Свет

Oслободувањето на Донбас е врвен приоритет за Лавров

пред 2 години