Ознака: цветан трипуновски
Економија

Трипуновски: Димковски и Николовски исто земјоделско земјиште дале под концесија на две лица

пред 2 недели
Економија

Трипуновски: СДСМ ги шиканира вработените во МЗШВ

пред 3 мес.
Економија

Трипуновски: Проневерени речиси 300.000 евра од Сојузот на тутунопроизводители

пред 4 мес.
нови обвинувања од опозицијата

Трипуновски: Ситуацијата со македонското земјоделие е очајна

пред 5 мес.
Економија

Tрипуновски: Во АХВ наместо професионалци се вработуваат партиски ограноци на СДСМ

пред 5 мес.
Економија

Трипуновски: Директорот на АХВ да поднесе оставка

пред 6 мес.
опозицијата со нови обвинувања за антракс

Трипуновски: Не се знае дали граѓани конзумирале месо и млеко од заразеното стадо и доколку е точно прашуваме колку?

пред 6 мес.
Економија

Трипуновски: Дали е точно дека е детектирана болеста антракс, а власта две недели молчи

пред 6 мес.
Економија

Трипуновски: Власта врши партиски реваншизам во Министерството за земјоделство

пред 6 мес.
Економија

Цветан Трипуновски: Зелената нафта е само козметичка мерка

пред 6 мес.
Економија

Трипуновски: Над 500 вработени во „Водостопанство“ трет месец немаат земено плата

пред 6 мес.
Економија

Трипуновски: Апликантите за „млад земјоделец“ девет месеци чекаат одговор за грантовите

пред 6 мес.
Економија

Цветан Трипуновски: Мерката „Зелена нафта“ можат да ја користат само половина од земјоделците

пред 7 мес.
Економија

Трупуновски: Откупната цена на пченицата ќе биде очајно ниска и под секоја производствена логика

пред 7 мес.
препукувања за состојбите во земјоделството

Трипуновски: Ветуваа загарантиран откуп и високи цени, но очигледно мислеле на марихуаната

пред 8 мес.
Економија

Трипуновски: Производството наместо на откуп завршува на буниште

пред 8 мес.
Економија

Трипуновски: Извештајот на ЕК потврди дека Заев и Николовски го урнисаа земјоделството

пред 8 мес.
Економија

МЗШВ: Дисциплинската постапка на Трипуновски беше законска и транспарентна

пред 8 мес.