Ознака: бензин
Економија

Бензините поскапи за половина денар, дизелот останува со иста цена

пред 3 мес.
Економија

Нови цени на горивата од полноќ

пред 5 мес.
Економија

БС-95 и дизелот поскапи за половина денар

пред 5 мес.
Економија

Горивата со нови цени од полноќ

пред 5 мес.
Економија

Бензините поевтинуваат за половина денар

пред 6 мес.
Економија

Нови цени на горивата од полноќ

пред 7 мес.
Економија

Бензините поскапи за еден, а дизелот за половина денар

пред 7 мес.
Економија

Од полноќ поскапуваат бензините

пред 7 мес.
Економија

Од вечерва на полноќ бензините и дизелот поевтини за два денари

пред 8 мес.
Економија

Бензините и дизелот поскапи за еден денар

пред 8 мес.
Економија

Нови цени на горивата од полноќ

пред 9 мес.
Економија

ЕУРОСУПЕР БС-95 поскапува за половина денар по литар

пред 9 мес.
Економија

Бензините поевтини за половина, а дизелот за еден денар

пред 11 мес.
Економија

Бензините поскапуваат за два, а дизелот за 0,50 денари

пред 1 година
Економија

Бензините поскапуваат за половина денар од полноќ, цената на дизелот останува иста

пред 1 година
Економија

Бензините и дизелот поевтинуваат за 0,50 денари

пред 1 година
Економија

Бензините поевтини за половина денар по литар

пред 1 година
Економија

Горивата поскапи за еден до 1,5 денар

пред 1 година
Зголемена акциза поскапи горива

Бензините поскапуваат за 3,5, а нафтата за 1,5 денари

пред 1 година
Економија

Бензините поевтинуваат половина, дизелот и екстра лесното еден денар

пред 2 години