Дали сакате да работите за Кристијано Роналдо?Се исплати затоа што месечната плата на готвачка, собарка или батлер е 6.000 евра. Плус платени сите трошоци.

Но секогаш има едно но.

Да се ​​биде вработен на Кристијано Роналдо не е лесна задача. Влегувањето во неговата вила значи потпишување договор кој содржи некои бизарни детали.

Секој работник мора да потпише „договор за смрт“, обврска да не кажува ништо за животот на Португалецот 70 години по неговата смрт.

Покрај тоа, на работниците не им е дозволено да зборуваат за работниот ден надвор од неговата палата.