Поранешната тенисерка, а денес инфлуенсер Тамара Бојаниќ заработува огромни пари од фотографиите кои ги објавува на платформата „OnlyFans“. Таа ужива во луксузот што не го доби од спортот, а знаеше како да се почести за 8 март!

Поранешната тенисерка и црногорска репрезентативка кариерата ја започна на 12 години, играше во Фед купот, а доби и тениска тренерска лиценца! Сепак, беше јасно дека нема да живее од тенисот кога се повреди на 17 години.

Паузираше шест месеци и токму кога дојде време да се врати на рекетот и топката, повредата, но и љубовта што ја затекна во тој момент, беше посилна од онаа за спортот!