Полските навивачи се најгласни на мечот со Македонија кој започна во овие моменти. Тие се сместени во посебен бокс на источната трибина и громогласно навиваат.

Полјаците правеа многу проблеми низ Скопје па затоа полицијата е речиси залепена до нив и не ги испушта од вид.

Погледнете ја атмосферата