Дека идолите на децата се вистински божества доказ е и ова дете од Аргентина. Малиот Кристијано го чекаше Лео Меси пред хотелот каде се сместени со транпрент со кој сака да му докаже дека тој не е виновен што се вика Кристијано туку неговата мајка.

Меси прости и на мојата мајка, не знаела што прави кога ме крстила Кристијано.

Секоја чест на креативноста.