Роналдо навистина не знае на што да ги троши парите.Кога му е здодевно си го проширува возниот парк.Најнова играчка му е од хрватскиот иноватор Римац.Тој купи Бугати „Центодиеци“ кој е произведен во само десет примероци.

Бугати од нула до 100 километри развива за 2,4 секунди, а до 200 за 6 секунди.Максиамалната брзина е 380 км на час. Цената е 9 милиони евра

Погледнете го ова чудо одблиску.