На натпреварот од Првата Лика-Сењска Жупаниска лига, помеѓу Плитвице и Соколац во Хрватска хулиган испука проектил на теренот додека играчите се уште биле на него.

За овој грозоморен и грозоморен чин го искористи она што можеме да го наречеме импровизирана базука или домашна базука. За среќа, проектилот не погоди никого.

Погледнете