Новак Ѓоковиќ го искористи престојот во Црна Гора каде беше на свадба на својот брат Ѓорѓе добро да се забавува. Тој со пријателите беше на една приватна плажа каде се капеа и лудуваа.

Во еден момент машкото друштво го испеа во вода познатиот хит од групата „Тап 011“

„Дали би ги перела нашите гаќи маче“ што секако мораше да биде споделено на Инстаграм.