Елитниот германски медиум „Билд“ направи репортажа во која Елмас открива како го поминува времето кога е без клупски обврски. Семејството на Елмас во Скопје е познато и по слаткарницата „Мандарин“ која ја поседуваат во населбата Автокоманда.

Во летниот период токму Елиф е еден од помошниците во објектот.

Златно дете