Дали е подобро да давате голови отколку да имате секс“ го прашаа Швеѓанецот а тој одовори.

– Сексот е подобар. Секој што мисли поинаку има проблеми во кревет – јасен беше Ибрахимовиќ.

Тој истакна дека интимноста не треба да се занемарува со годините, напротив.

На секоја љубовна врска и дава посебен шарм, па ништо не треба да се зема здраво за готово во кревет. И најважно е отворен разговор за се, за да бидат задоволни и двајцата партнери. А Златан, како што вели, дава се од себе да ја задоволи што повеќе својата поубава половина.