Навивачите на Шкендија на својата Фејсбук страница ја честитаа победата на националната репрезентација. Но,се лажете ако мислите дека тоа е македонската.„ Балистите“ ја честитаа победата на Албанија против Унгарија.

Сонот продолжува…Голема победа на репрезентацијата со Унгарија. Уште помоќни следниот натпревар!
Албанија, ти посакувам да ти биде простено-напишаа „Балистите“.