Претседателот на Србија Алекснадар Вучиќ вели дека веќе и преставнале да го прашуваат дали ќе оди на одмор бидејќи сите знаат дека тој на одмор не оди

Mене никој и не ме прашува дали одам на одмор бидејќи знаат дека не одам.Дали бев на море-не бев, дали ќе одам-нема