Протестите против Вучиќ „издишаа“: Демонстрантите се жалат дека поради претседателот не можат да си фатат девојка

Протестите во Србија спласнаа. Пред Собранието се појавуваат се помалку луѓе и според познавачите дека тие биле организирани од опозицијата а не дека демонстрантите спонтано се собрале.

Опозицијата е раскарана кој е виновен за дебаклот а пак еден од демонстрантите го обвинува Вучиќ дека е виновен што нема девојка