Контроверзниот српски политичар, Чедомир Јовановиќ само што оздраве од корона почна да прави проблеми.Тој вчера со тениски рекет го претепа директорот на клиниката „Физио центар“, Жарко Ивковиќ.

Чеда почнал неконтролирано да се однесува и со рекетот му нанел повреди по главата и рацете. Погледнете како изгледа директорот кој најави тужба.