Големи протести се случуваат во моментов во Тирана.Албанците се незадоволни што во нивната земја доаѓа претседателот на Србија Александар Вучиќ заедно со премиерот на Македонија Зоран Заев. Еден од демонтантите во центарот на градот се качи на бандерата за да го тргне српкото знаме но тоа му остана в рака.

Погледнете