Најбарана работа во Скопје денеска е налепница за возила на кое стои кодот НМК. Во центрите за технички преглад тешко се наоѓаат а возила има повеќе од изработени налепници.

Затоа во Чаир можеш да најдеш сѐ што ти треба па дури и фалсификат налепници.Во неколку дуќани за авто делови се прадаваат вакви налепници за само 50 денари.

Кој сака нека повели може да бирате и боја.