Ознака: налепници
Македонија

„You are not Makedonians, you are Slavs Vadaska“, залепија Грците врз новите налепници

пред 2 мес.
Македонија

Навалете на лепенки во Чаир за само 50 денари

пред 2 мес.
Македонија

Тошковски најавува нов правлник за налепниците

пред 2 мес.
Возиме „крш“ автомобили

Секое второ возило ќе добие налепница дека загадува

пред 5 години
Што се се' протна додека се бараше Груевски

Нов Устав, обвинители, налепници за возила, попис без националност

пред 5 години
За ДПМНЕ ќе се удри по сиромашните, за власта возилата се втор по големина загадувач

Налепниците ги скараа опозицијата и власта

пред 5 години
Новиот предлог-закон за возила

Наместо налепница за регистрација ќе има налепница за загадување

пред 5 години
Законски новини кои ќе повлечат нови трошоци за компаниите

Жолти табли и еколошки налепници за легалните такси превозници

пред 5 години