Иако од Светското првенство во Франција поминаа две години се уште излегуваат фотографии кои го привлекуваат вниманието на политичката јавност.

Овојпат во главна улога е поранешната хрватска претседателка Колинда Грабар Китаровиќ и се се уште актуелниот на Франција Емануел Макрон. Тие двајца заедно го следеа финалниот меч на кој Колинда беше добро расположена при што во еден момент го фати Макрон за незгодно место.

Погледнете ја реакција на неговата сопруга Брижит која не може да им поверува на сопствените очи.