Јелена Карлеуша е пресреќна што нејзиниот сопруг Душко Тошиќ се појави на роденден. Иако тој и рекол дека нема да дојде бидејќи има натпревар во Кина на големо изненадување тој се појавил во ресторанот каде била веселбата.

Јелена не можела да ги скрие емоциите што значи дека дефинитивно е во ред со нивниот брак во порно скандалот со Огнен Врањеш. Згора на тоа Душко на Јелена ќе и купи јахта која чини 800.000 евра