Собраќајна несреќа се случи попладнево кај општина Илинден. Сообраќајот на автопатот е во прекин и присутни се полициски екипи кои прават увид.Како што забележа нашата екипа на лице место едно возило има големи оштетувања во предниот дел додека другото беше излетано на другата страна од автопатот.

Се уште не се знае која е причината за несреќата која предизвика километарски колони и нервозни возачи.