Ознака: сметки
Македонија

Одложено рочиштето против клиниката „Жан Митрев“

пред 1 година
Економија

Регулаторна бара БЕГ да ги сторнира августовските сметки за парното, во нив не биле вкалкулирани државните субвенции

пред 2 години
Економија

Од денеска повторно може да се плаќаат сметки во Пошта

пред 3 години
Економија

За десетина дена сметки ќе се плаќаат и на поштенските шалтери

пред 3 години
Економија

ЕВН е за комплетни и систематски решенија на проблемот со заостанатите долгови

пред 3 години
Економија

За работодавачите кои не ја исплатиле платата, следува блокада и пренос на сметките кај вработените

пред 3 години
Македонија

Митева: Дали СДСМ од носителите на јавни функции создава млади политичари со големи сметки?

пред 3 години
Економија

Сметки повторно ќе се плаќаат во Пошта, Владата одобри соработка со Халк банка

пред 3 години
Економија

Од јануари до сега потрошувачката кошничка пораснала за 1000 денари

пред 4 години
Економија

ЕСМ ќе увезува струја, но сметките нема да поскапат

пред 4 години
Економија

Субвенции за струја за семејствата погодени од Ковид-19

пред 4 години
Економија

Нема да се исклучува струјата на ранливите категории граѓани

пред 4 години
препорака од регулаторна комисија за енергетика

Во следните две недели да не се исклучуваат потрошувачите на струја, вода и парно поради неплатени сметки

пред 4 години
Економија

СДСМ: Обезбедивме развој на енергетиката и пониски сметки за граѓаните

пред 5 години
Непријатно искуство на еден скопјанец

Чувајте ги уплатниците од платените казни, УЈП може повторно да ви побара пари

пред 5 години
информација од регулаторна комисија за енергетика

Исклучените од системот за парно да не ги плаќаат сметките за април, ќе се сторнираат

пред 5 години
Македонија

Од денеска до 28 јуни Скопјани може да ги платат заостанатите сметки за вода и смет без камата

пред 5 години
Економија

УЈП почна да ни ги следи сметките

пред 5 години