Ознака: протоколи
Македонија

ВМРО-ДПМНЕ: Рекорден број на починати, соодветни мерки и протоколи нема

пред 2 мес.
Економија

Здружението на естрадни уметници реагира на барањата на угостителите да нема жива музика

пред 2 мес.
Магазин

Вевчанскиот карневал ќе се одржи со дел од обичаите и почитување на протоколите

пред 4 мес.
Економија

Владата ќе дозволи работа на скијачките центри со соодветен протокол

пред 5 мес.
Магазин

Здружението „Музика сега“ на средба со Пендаровски: Бараат итна ревизија на протоколите за музичките работници

пред 6 мес.
Македонија

Ажурирани протоколите за заштита од Ковид-19

пред 6 мес.
Македонија

Ажурирани најновите протоколи – Ова се сите измени

пред 7 мес.
Спорт

Владата ги објави протоколите за спортистите

пред 7 мес.
Магазин

Здружението на музичари бара ревизија на пртоколите, голем дел од нив се на работ на егзистенција

пред 7 мес.
Економија

Бектеши: Со директни грантови ги поддржуваме туристичките агенции и туристичките водичи за зачувување на работните места

пред 7 мес.
Економија

Реакција на Комисија за заразни болести: Во изготвување на протоколите учествуваа и угостителите

пред 7 мес.
Македонија

Независна угостителска комора: Не ни требаат крпеници од протоколи, доброволно ќе ги затвориме објектите

пред 7 мес.
Економија

ИВАП: Дали угостителскиот сектор, кој Владата го декларираше како најзагрозен станува најзагрозувачки?

пред 7 мес.
Македонија

Со нови протоколи се отвораат игротеките безбедни за децата

пред 7 мес.
Македонија

Владата донесе уредба за начинот на реализирање на наставата

пред 7 мес.
Македонија

Владата објави дополнети протоколи за организирање настани во културните установи и во установите за згрижување и воспитание на деца

пред 7 мес.
Економија

Малите бизниси бараат итно донесување протоколи и помош, во спротивно најавуваат протести

пред 9 мес.