Ознака: МКЦ
Магазин

НОСТАЛГИЈА – изложба на Иван Мегленов во Галерија

пред 1 нед.
Магазин

Денес во Галерија МКЦ се отвора групна „ИЗЛОЖБА

пред 3 недели
Магазин

Монографска изложба „Помеѓу зборот и сонот“ на Наташа Андонова во МКЦ

пред 1 месец
Магазин

МКЦ стана дел од најреномираната мрежа за концертни сали во Европа Лајвјуроп

пред 1 месец
Магазин

Претставата „Кожурец“ вечерва во МКЦ

пред 3 мес.
Магазин

Европскиот проект „The Chorus Project“ се префрла во дигиталниот простор: Претставата „Орестија 1/4“ на фестивалот „Democracy 2.0“

пред 3 мес.
Магазин

„Да го поздравиш и да ми го бациш“ во МКЦ

пред 3 мес.
Магазин

МКЦ бара уметници за ликовната програма за 2021 година

пред 3 мес.
Магазин

Денеска почнува првото издание на фестивалот за краток филм Skopje Frames во МКЦ

пред 3 мес.
Магазин

МКЦ распиша конкурс за дизајн на постер за „Здраво Млади 2021“

пред 3 мес.
Магазин

МКЦ утре онлајн ќе слави роденден

пред 4 мес.
Магазин

„Драг МКЦ“: За 50 години постоење Монографија со писма ќе ја раскаже приказната

пред 4 мес.
Магазин

МКЦ ќе работи и за Нова година

пред 4 мес.
Магазин

Прв концерт на ИСКРА во Скопје, во живо од МКЦ!

пред 5 мес.
Магазин

Три дена „Музичка култура“ во МКЦ

пред 6 мес.
Магазин

Промоција на „101 сонет од една чудна пролет“ од Владимир Мартиновски

пред 6 мес.
Магазин

Мултимедијалната изложба „Вита“ на Филип Петковски се отвора вечерва во МКЦ

пред 7 мес.
Магазин

Изложба на Давор Кешќец и Стефан Младеновски во галеријата на МКЦ

пред 7 мес.
Магазин

Претставата „Кожурец“ вечерва и утре во МКЦ

пред 7 мес.
Магазин

Збирката поезија „Аптека“ од Ивана Харикли вечерва ќе биде промовирана во МКЦ

пред 7 мес.