Пејачката Јелена Карлеуша им ги запали главите на мажите со новите фотографии.Таа се појави во црна наметка  со длабоко деколте, која откри дека не носи ништо одоздола.

Оваа самодоверба Карлеуша ја усогласи со црни наочари. Изглед од кој никој не може да остане рамнодушен. ЈК се враќа по разводот во голем стил.