Јелена Карлеуша навистина е кралица на скандалот.Таа знае како да привлече внимание и сите очи да бидат вперени во неа.Таа синоќа се појави на една прослава во Белград каде имаше и настап.

Беше облечена во прекрасен црвен фустан кој повеќе отркиваше отколку што покриваше.

Во преден план дојдоа нејзините гради и гаќичките кои ѕиркаа одоздола.

Погледнете