Ознака: Ирена Стефоска
Магазин

Стефоска честиташе роденден на Драмски театар: На некои сцени аплаузот го слушате и кога нема претстава

пред 2 мес.
Магазин

Стефоска: Завод и музеј – Битола, Ислахането го става во списокот на објекти под привремена заштита

пред 2 мес.
Магазин

Поголемо учество на локалната самоуправа во културата

пред 3 мес.
Магазин

Центрите за култура со програма на отворени алтернативни простори

пред 3 мес.
Магазин

Стефоска: Коментарите на партиите се погласни од оние на културните работници

пред 4 мес.
Магазин

Стефоска ја презентираше Годишната програма: Oваа година напуштен е принципот „по малку на сите“

пред 4 мес.
Магазин

Струмичките актери на средба со Стефоска ќе бараат соодветен директор

пред 5 мес.
Магазин

Стефоска : Со враќањето на автентичноста на главниот конак, манастирскиот комплекс во Пантелејмнон го добива својот заслужен и единствен лик

пред 5 мес.
Магазин

Стефоска: Во 2020 културата и уметноста беа нашето засолниште, во 2021 нека бидат нашиот лек

пред 6 мес.
Магазин

Стефоска: Тука сум за да дадам максимум за доброто на сите во културата

пред 6 мес.
Магазин

Стефоска: Обезбедени 105 милиони денари за заштита на културното наследство

пред 7 мес.
Магазин

Стефоска: Бугарското општество мора само да се справи со темните страни од своето минато

пред 7 мес.
Магазин

Во живо: Прес конференција на министерката за култура Ирена Стефоска

пред 7 мес.
Магазин

Стефоска: Културата мора да функционира, животот не смее да застане

пред 7 мес.
Магазин

Поднесена инцијатива за прогласување на црквата „Св. Ѓорѓи“ во Курбиново за културно наследство во опасност

пред 8 мес.
Магазин

Министерката Стефоска се прости од Чеврески: Загубивме голем уметник, кој беше гордост на нашата држава

пред 8 мес.
Магазин

Стефоска: Да го зачуваме и да го негуваме аудиовизуелното културно наследство

пред 8 мес.
Магазин

Стефоска честиташе 23 Октомври со цитат од Петар Поп Арсов: Македонија ако ја немаше би требало дипломатијата да ја создаде – за доброто на Балканот

пред 8 мес.
Магазин

Стефоска е новата претседателка на комисијата за УНЕСКО

пред 8 мес.
Магазин

Министерката за култура ги претстави новините во годинашните конкурси

пред 8 мес.