Министерската за култура, Ирена Стефоска го посети Драмски театар кој денеска слави 75 години постоење.

На некои сцени аплаузот го слушате и кога нема претстава.

Среќен 75-ти роденден на нашиот Драмски театар.

На некои сцени аплаузот го слушате и кога нема претстава.

Среќен 75-ти роденден на нашиот Драмски театар.

Posted by Irena Stefoska on Wednesday, April 21, 2021