Ознака: есм
Магазин

Цеца зема 50.000 евра на ромска свадба

пред 3 мес.
Економија

Директорка на Груби со нова задача: Откако ги „избаждари“ бензинските сега ќе купува и продава струја за ЕСМ

пред 5 мес.
Хроника

АД ЕСМ работи на санирање на оштетениот дел од каналот

пред 1 година
Економија

„Адора инженеринг“ по куповна цена му ги продава на ЕСМ скопските топлани што ги купи на лицитација

пред 1 година
Економија

Две од трите фирми со кои ЕСМ склучила договори за набавка на јаглен имаат ист газда!?

пред 1 година
Хроника

ЕБОР официјално објави: Кредитот од 100 милиони евра за ЕСМ ќе биде одобрен на 20 јули

пред 2 години
Економија

Разрешени директорите на РЕК Битола и на РЕК Осломеј

пред 2 години
Економија

ЕСМ: Понудите за јаглен за РЕК Битола испратени на техничка евалуација, одлуката до крајот на наредната недела

пред 2 години
Економија

Реакција од ЕСМ: РЕК Битола во моментов работи согласно потребите на електроенергетскиот систем

пред 3 години
Економија

Милион евра за АД ЕСМ од Владата за фасада, без да знае никој

пред 3 години
Економија

Ќе поскапи ли струјата: Прекинато производството на стуја од хидроцентралите

пред 3 години
Економија

ЕСМ ќе увезува струја, но сметките нема да поскапат

пред 3 години
акција на ЕСМ

Охридското Езеро порибено со подмладок од јагула

пред 4 години